Home » Occasies » YAMAHA V-MAX 1700 Nightrider custom build versie Akrapovic +220 pk

YamahaV-MAX 1700

Type: V-MAX 1700
Merk: Yamaha
Bouwjaar: 2009
Km stand: 52k km
Prijs: 18499
Prijs: € 18499

YAMAHA V-MAX 1700 Nightrider custom build versie Akrapovic +220 pk

Deze V-max is een unicum wat kleurstelling en verdere uitvoering betreft en dus enkel voor diegenen die van exclusiviteit houden met een pak het hete Carolina Reaper peper in de kont.
Alle alu delen in chrome zwart.
Akrapovic uitlaten en CAT remover = +220 pk.=2,3 seconden van nul naar 100 !!
Korte plaathouder en nog veel lekkers.
Aarde, vuur, water en lucht, vier elementen zonder welke wij niet kunnen overleven. Nu is er een vijfde element bijgekomen: de Yamaha Vmax. Want wie even met deze geweldenaar heeft mogen rijden, kan zich moeilijk voorstellen het de rest van zijn of haar leven zonder te moeten doen.
Stilstaan voor de streep, concentratie, eerste versnelling, koppeling los en daar gaan we. Het lijkt echt alsof de Vmax van achteren door een sloopkogel geraakt wordt, want je schiet in één klap echt meters vooruit. Alsof er een oversized katapult wordt losgelaten. De vier cilinders met 1.680 cc brullen het uit, het rookt, het stinkt en het bijt zich vast in het asfalt.Wat achterblijft is een 200 meter lange zwarte streep, want het achterwiel slipt door tot in de derde versnelling!
Het motormanagement van deze beresterke V4 heeft ook nog ene ingebouwde ‘sprintmode’!
Als je bij stilstand ineens vol gas geeft, herkent de motor door de abrupte opening van de smoorkleppen onmiddellijk dat het nu echt serieus gaat worden en schakelt hij automatisch de sprintmodus in.Z’n nekharen gaan als het ware overeind staan, hij zet zich schrap en alle paardekrachten worden gemobiliseerd voor de lancering. Zet je maar schrap!
Tijd om op pad te gaan. De ‘cruiser’ wordt met een druk op de knop uit zijn koude slaap gewekt en een diep gerommel komt uit het vooronder geproduceerd door een vette V4 van 1700 cc en klaar om je op je wenken te bedienen.

Yamaha V-MAX v-max vmax
)

Alle occasies

Foto's YamahaV-MAX 1700

Voertuig wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurt het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Openingstijden:

  • dinsdag: 09:00–18:00
  • woensdag: 09:00–18:00
  • donderdag: 09:00–18:00
  • vrijdag: 09:00–18:00
  • zaterdag: 10:00–17:00
  • zondag: 12:00–17:00 (magazijn gesloten)

maandag gesloten

Moto's Deschouwer 2.0

adres:
Hoge Buizen 1 – 1980 Zemst

tel.:
(+32)(0)2/252 28 58

e-mail:
info@deschouwermotos.be

© Wowart.