Since 1975 Deschouwer Motos ons verhaal.

DESCHOUWER MOTORCYCLE STORE.
Discover a whole new level.
46 jaar geleden ( augustus 1975 ) opgestart en dat
betekent niet enkel eerste klasse nieuw en 2 hands motoreen leveren maar ook deskundig advies verstrekken en een stipte & correcte service leveren. Een gepassioneerde motorrijder (ster) verwacht individuele aandacht en dat we luisteren naar zijn of haar persoonlijke wensen.
Terecht, want dat is ook onze filosofie !!
Elke dag opnieuw staan we daarvoor klaar met ons team.
Met een totale modellenlijn in een state of the art showroom die ook open is op Zondag heb je keuze uit het grootste aanbod van en de nieuwste KAWASAKI modellen, -kleren en -accessoires.
Daarnaast hebben we voor je specifieke noden ook nog producten van onze partner MKC-MOTO onder hetzelfde dak.
Modetrends komen en gaan, technologie evolueert verder, maar één ding blijft…we streven voortdurend naar kwaliteit en luisteren naar je wensen.
Zo kunnen we steeds een persoonlijk tintje geven aan jouw motor.
Je aankoop die ook volledig ONLINE kan gebeuren leveren wij desgewenst dan ook bij jou thuis.

Deschouwer Motos bestaat 46 jaar met dank aan mijn ouders ( onze pa vond dat helemaal geen goed idee toen ik op mijn 16 jaar met de zaak startte maar ging toch overstag ) en mijn mama was mijn boekhoudster om dat ik nog patronaat in avondschool aan het doen was en mijn zus was er enkel jaren later ook bij..de rest is geschiedenis…ondertussen zijn Kevin en Tommy ook al (Kevin al meer dan 20 jaar ) vele jaren actief in dit bedrijf…met deze bedank ik ook de mama van mijn 4 oudste kids Myriam om de vele jaren die ze hier actief is geweest alsook het ganse team van Deschouwer Motos die er mee voor zorgen dat we aan de top van onze branche spelen.. want zoals mijn papa altijd zegt jullie werken niet maar SPELEN