Home » Occasies » Honda NC 750 DCT kofferset, valbeugels,verlaagd,comfortzadel

HondaNC 750 DCT

Type: NC 750 DCT
Merk: Honda
Bouwjaar: 2013
Km stand: 40855 km
Prijs: 5499
Verkocht!

Honda NC 750 DCT kofferset, valbeugels,verlaagd,comfortzadel

Voor diegenen die de ideale woon-werk-fun motor zoeken of een opstapper zonder schakelen is deze NC 750 met zijn DCT versnellingsbak een must have.
Kofferset.
Valbeugels.
Airflowscherm.
Comfort zadel.
Handkappen.
Set nieuwe banden.
Verlagingskit

DCT versnellingsbak
De NC750 valt op door zijn veelzijdigheid, die grotendeels te wijten is aan zijn originele ontwerp. De tweecilinder leunt naar voren en heeft een atypisch karakter, met royaal veel koppel in lage toeren en een rode zone die al bij 6.250 tpm begint. De Honda werd dus geoptimaliseerd voor een beperkt verbruik en stelt zich tevreden met een kleine brandstoftank onder het zadel. Het “valse” reservoir wordt daardoor een opbergvak van meer dan twintig liter. Genoeg voor een gemiddelde integraalhelm zonder aerodynamische onderdelen. De afdekkap heeft fixatiepunten voor een eventuele extra tas.
De gerobotiseerde versnellingsbak met dubbele koppeling beschikt over een Normal- en een Sport-modus. Die laatste bevat drie selecteerbare niveaus met genereuzere toerentallen afhankelijk van de acceleratie, en die indien nodig terugschakelen. Het geselecteerde niveau blijft bewaard wanneer je van Normal naar Sport gaat. Dankzij andere ingrepen is het systeem responsiever geworden.
Manueel of automatischIn de manuele modus kan je met de peddels aan het stuur doorheen de versnellingen. In automatische modus, in Normal of Sport, kan je nog steeds zelf ingrijpen om op de motor te remmen, krachtiger te hernemen of het toerental te verlagen. Wie al met een versnellingsbak met dubbele koppeling in een auto reed, vindt hier hetzelfde gebruiksgemak terug.

Alle occasies

Foto's HondaNC 750 DCT

Voertuig wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurt het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Openingstijden:

  • dinsdag: 09:00–18:00
  • woensdag: 09:00–18:00
  • donderdag: 09:00–18:00
  • vrijdag: 09:00–18:00
  • zaterdag: 10:00–17:00
  • zondag: 12:00–17:00 (magazijn gesloten)

maandag gesloten

Moto's Deschouwer 2.0

adres:
Hoge Buizen 1 – 1980 Zemst

tel.:
(+32)(0)2/252 28 58

e-mail:
info@deschouwermotos.be

© Wowart.