Home » Occasies » Triumph Tiger Sport 660 nieuwstaat 2023 & fabrieksgarantie

TriumphTiger sport

Type: Tiger sport
Merk: Triumph
Bouwjaar: 2023
Km stand: 8685 km
Prijs: 8999
Prijs: € 8999

Triumph Tiger Sport 660 nieuwstaat 2023 & fabrieksgarantie

Prachtige Tiger Sport met tal van optie's o.a,
Zijkoffers met collor inlay.
Handkappen.
Handvatverwarming.
Framebescherming.
Led mistlampen.
USB charger.
Wat betreft het comfort betreft,deze motor biedt alles wat je van een middenklasse toerer mag verwachten met een ruime zithouding – voldoende plek zowel voor langere als korte rijders – en een correcte windbescherming met een erg praktisch systeem om het windscherm te verstellen.
De eerder zachte vering komt het comfort enkel maar ten goede en daarnaast is er ook een goed bemeten passagierszadel met perfect gepositioneerde duo-voetsteunen.
Triumph heeft de laatste jaren zeer zeker serieuze vorderingen gemaakt op gebied van elektronica en voor deze middenklasser bedachten de ontwikkelaars een eenvoudig, maar erg compleet pakket met vooral ook heel intuïtieve bediening. 6 knopjes op de linkerstuurhelft volstaan om te navigeren tussen twee rijmodi (Rain & Road), een uitschakelbare tractiecontrole, en verder de gebruikelijke dashboardinfo zoals tripmeters, een odometer, versnellingsindicator of verbruiksmeter.
Een leuke extra is dat je met de pijltjes ook heel eenvoudig kan wisselen tussen dashboardlayouts -tripmeters, verbruik, etc. om te toeren, versnellingsindicator en toerenteller.
Een kofferset, verwarmde handvatten, handkappen, LED lampen,Frame bescherming en de USB charger maken deze motor helemaal compleet.

Alle occasies

Foto's TriumphTiger sport

Voertuig wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurt het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Openingstijden:

  • dinsdag: 09:00–18:00
  • woensdag: 09:00–18:00
  • donderdag: 09:00–18:00
  • vrijdag: 09:00–18:00
  • zaterdag: 10:00–17:00
  • zondag: 12:00–17:00 (magazijn gesloten)

maandag gesloten

Moto's Deschouwer 2.0

adres:
Hoge Buizen 1 – 1980 Zemst

tel.:
(+32)(0)2/252 28 58

e-mail:
info@deschouwermotos.be

© Wowart.