Home » Occasies » Kawasaki ZX6-R & Arrow uitlaat-mono seat -korte plaathouder -LED pikers in A licht - met 2 Jaar premium second hand garantie

KawasakiZX6-R

Type: ZX6-R
Merk: Kawasaki
Bouwjaar: 2020
Km stand: 6093 km
Prijs: 11499
Verkocht!

Kawasaki ZX6-R & Arrow uitlaat-mono seat -korte plaathouder -LED pikers in A licht - met 2 Jaar premium second hand garantie

Prachtige ZX6-R met Arrow demper ,korte plaathouder, A licht met ingebouwde LED pinkers, valblokken, Smoked windscreen.
Best in his class als je er de normale sportieve rijstijl op de weg en on Track racer meerekend en eigenlijk zijn we gewoon veel te veel verwend, de laatste jaren. En logisch ook; waar de ontwikkeling voorheen grotendeels zat in het finetunen van blok en rijwielgedeelte, hebben we er inmiddels een factor bij gekregen: de elektronica. En omdat daar de grootste stappen te behalen zijn, is daar de laatste tijd de meeste aandacht aan besteed.
Deze heeft een standaard quickshifter en dat is een zegen op een sportieve motor en eens dat ding gebruikt wil je niet meer terug.

Alle occasies

Foto's KawasakiZX6-R

Voertuig wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurt het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Openingstijden:

  • dinsdag: 09:00–18:00
  • woensdag: 09:00–18:00
  • donderdag: 09:00–18:00
  • vrijdag: 09:00–18:00
  • zaterdag: 10:00–17:00
  • zondag: 12:00–17:00 (magazijn gesloten)

maandag gesloten

Moto's Deschouwer 2.0

adres:
Hoge Buizen 1 – 1980 Zemst

tel.:
(+32)(0)2/252 28 58

e-mail:
info@deschouwermotos.be

© Wowart.