Home » Occasies » Kawasaki Vulcan S Se met sportpak Arrow Full system uitlaat -Café Style scherm-Puig Valbescherming-LED a licht en pinkers ingewerkt kan A-2 35 Kw

KawasakiVulcan S SE

Type: Vulcan S SE
Merk: Kawasaki
Bouwjaar: 2019
Km stand: 3506 km
Prijs: 7999
Verkocht!

Kawasaki Vulcan S Se met sportpak Arrow Full system uitlaat -Café Style scherm-Puig Valbescherming-LED a licht en pinkers ingewerkt kan A-2 35 Kw

Deze Vulcan S in SE uitvoering heeft er een sportpakket opzitten en is in werkelijke nieuwstaat en komt met 2 jaar premium Second hand garantie.
Kan in A-2  35 Kw
Arrow Full system uitlaat.
Café Style smoker windscherm.
LED A licht  en LED pinkers onder spatbord weggewerkt.
Nummerplaat houder aan de L zijde.
Puig Valbescherming.
Waarde optie's +-1900€
2 jaar garantie.
Met de Vulcan S scoorde Kawasaki een regelrechte hit.
Een écht TOP Cruiser concept met een krachtig parallel-twin motorblok, een volkomen eigen gezicht en de beste handling in zijn klasse.
En alsof dat nog niet onderscheidend genoeg was beschikt
Kawasaki over een unieke lijn ERGO-FIT accessoires voor de
Vulcan S waardoor werkelijk iedereen een perfecte rijpositie op deze Urban Hero kan vinden.
De Vulcan S is een urban-cruiser, aldus Kawasaki. De motor voelt zich thuis in een stadse omgeving sluit qua karakter en looks mooi aan bij de huidige hang naar retro bij een jongere doelgroep. De Vulcan S ziet er stoer uit en door de zithouding wordt dit benadrukt. De Vulcan S heeft een vriendelijk karakter. De 650 cc staande twin is een soepel draaiend blokje zonder al teveel praatjes. Het stijve frame, de fijne versnellingsbak, dankzij goede en beproefde onderdelen laat de motor zich zeer makkelijk rijden. Ook is’ie zuinig en tegelijkertijd vlot genoeg. Dankzij Kawasaki’s ‘ergo-fit’ is’ie ook echt geschikt (te maken) voor iedere motorrijder.De Vulcan S haalt het beste in iedere rijder naar boven, namelijk: Genieten, of je nu jong, oud, twee meter hoog of anderhalve meter kort bent. En dat ook nog eens voor een prima prijs.

Alle occasies

Foto's KawasakiVulcan S SE

Voertuig wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurt het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Openingstijden:

  • dinsdag: 09:00–18:00
  • woensdag: 09:00–18:00
  • donderdag: 09:00–18:00
  • vrijdag: 09:00–18:00
  • zaterdag: 10:00–17:00
  • zondag: 12:00–17:00 (magazijn gesloten)

maandag gesloten

Moto's Deschouwer 2.0

adres:
Hoge Buizen 1 – 1980 Zemst

tel.:
(+32)(0)2/252 28 58

e-mail:
info@deschouwermotos.be

© Wowart.