YAMAHA
R 6

€VERKOCHT
Bouwjaar2006
Km-stand23484 Km

Verdere info

Een uitzondelijk goed onderhouden motor op de kop tikken ?
Deze R 6 van de tweede generatie was de start van de supersport wereldkampioenserie voor YAMAHA..een bijzonder betrouwbare motor.
Als eerste van de Japanse fabrikanten lanceerde Yamaha eind 2004 zijn laatste troef in het Supersport 600 segment, de YZF R6. Een motor die voor het eerst zijn levenslicht zag in 1999, destijds als opvolger van de Thundercat én als basis voor het wereldkampioenschap Supersport 600. Doel was kampioen worden in dat zwaarbevochten kampioenschap, een missie waarin men een jaar later met Jörg Teuchert wonderwel in was geslaagd.
Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 1 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!