Triumph
Bonneville T 100

€6490
Bouwjaar2015
Km-stand42000 Km

Verdere info

De T100 Bonneville is voor de man of vrouw die hier en daar eens de motor uit de schuur trekt om op een vrij moment een lekker ommetje te maken. Leren jack aan, pothelm op en de rest kan worden overgelaten aan Bonnie.
Onthaasten is het toverwoord als je op het zachte, comfortabele zadel plaatsneemt. Rustig pruttelend ontdek je nieuwe plekjes en zet je hier en daar aan om een naderende slinger te attaqueren. Als de snelheid niet te hoog ligt, merk je dat de Bonnie best wel van een bochtje nemen houdt.
Een grote eyecatcher is zeker de tank van de Brit.
Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor het klassieke logo van Triumph, dat precies op de scheidslijn ligt. Het geheel wordt afgerond met rubberen kneepads en een ouderwetse tankdop. Eenvoud kan heel mooi zijn. Het is echter niet alleen de tank die ervoor zorgt dat de T100 als een beauty mag worden gezien.
Aan alles is de volle aandacht gegeven en dat zie je terug in de complete look van de Brit.
Met zadeltassen en scottoiler in prachtige staat.

Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 1 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!