SUZUKI
VAN VAN 125

€3299
Bouwjaar2010
Km-stand16600 Km

Verdere info

Direct bij het opstappen en wegrijden op de VanVan 125 heb je direct de slogan van Malibu in je hoofd ‘seriously easy going’, en dat is precies wat je van de VanVan 125 kan verwachten. Een relaxte zit en net genoeg vermogen om lekker mee te komen in het verkeer, lekker rustig aan doen. Een weekje onthaasten met de VanVan 125 staat dus zeker op je agenda.
Lang geleden (jaren ’70) had Suzuki de RV50, RV90 en RV125 (2-takt). Een soort mix tussen een Honda Monkey en Dax. Suzuki heeft een aantal jaren na het uitkomen van de Yamaha TW125, in 2003, de VanVan vernieuwd en in een 4-takt jasje gestoken en opnieuw uitgebracht op de markt. Moet er dan zoveel veranderen aan een VanVan 125? Zeker niet! want De VanVan is puur ‘Zen’

Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 1 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!
Suzuki SUZUKI RV 125 Van Van 125 Tw 125 TW 125 MSX 125