Kawasaki W 800 Special Edition in scrambler trim 2 jaar garantie

Kawasaki
W 800 Special Edition ook met 35 Kw A2 rijbewijs

€6899
BouwjaarW800
Km-stand21700 Km

Verdere info

Op zoek naar een buitenbeentje ?
Deze W 800 Special edition is dat zeker met zijn Scramber outfit is dit zeker een mooie en buitengewone verschijning.
Kawasaki eert met de W 800 het feit dat zij de eerste Jappaner waren met 650 CC ( De W 650 ) met koningsas nokkenas aandrijving.
de trekkracht van een parralel twin met een mooie sound is echt een ervaring.
Bij het starten van de parallelle twin komt er een diepe ‘brom’ uit de motor. De klassiek gestylde uitlaten klinken niet onaardig en komen nog beter tot hun recht als het gas wordt opengedraaid. De algehele zitpositie is inderdaad comfortabel voor iemand van gemiddelde lengte (testrijder is 1,83m). Het bovenlichaam blijft recht en is niet te ver voorover gebogen of onderuit gezakt. Er is genoeg ruimte voor de benen bij de tank.
De W800 rijdt alles behalve klassiek, het 48pk sterke blok draait soepel en accelereert met voldoende kracht. Er is genoeg vermogen om vlot op te trekken en de versnellingsbak schakelt feilloos en vloeiend door de 5 versnellingen heen. Ook bij inhalen op de snelweg is er genoeg vermogen over. Tussen de 3500 toeren en 4000 toeren in de vijfde versnelling (100km/u) is er een resonerende lichte trilling voelbaar in de motor, na de 4000 toeren verdwijnt deze trilling en wordt de motor veel stiller, 120km/u is dan een fijne snelheid op een lang stuk snelweg. Maar eigenlijk wil je de snelweg zoveel mogelijk omzeilen, de W800 komt het beste tot zijn recht op de binnenwegen, de motor laat zich simpel sturen en voelt licht aan.
Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 2 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!
Kawasaki W 800 naked retro bike