Kawasaki
VN 1700 Custom

€10999
Bouwjaar2012
Km-stand3000 Km

Verdere info

Een dikke V-twin die je een mooie sound levert via haar prachtige Vance&Hines uitlaten en een berg koppel op lage toeren is zeker deze VN 1700 Custom die spijtig genoeg door de EU regeltjes verbannen is als nieuwe motorfiets.
Maar deze met amper 3000 km op de teller is en dat horen ze daar in Japan misschien niet zo graag zeggen, maar deze VN 1700 blijft geïnspireerd op de zware Harley modellen. Eens dat je ermee rijdt, zijn er al heel wat minder vergelijkingspunten.
Het is vooral qua uitzicht dat het Amerikaanse en Japanse merk op elkaar lijken. Deze VN is dan ook vooral een stevige brok, met stevig stuur, weelderige zadels, grote treeplanken, opmerkelijke spatborden en een duidelijk aanwezig motorblok,er wordt verzaakt aan spaken, waardoor het poetswerk een stuk makkelijker verloopt. Maar geen nood, door het overvloedige chroom kan een “mister proper” van een eigenaar nog steeds van voldoende “kuispret” genieten.Traditioneel voor cruisers vindt men het instrumentenpaneel op de benzinetank gemonteerd terug. Snelheidsmeter en toerenteller zijn klassiek. In het digitale gedeelte krijg je informatie over de tijd, de actieradius, het benzineverbruik, de aflegde kilometers, enz… Je kunt ook tussen de verschillende bladeren via een schakelaar aan de rechterhendel.De benzinetank kan 20 liter bevatten en daardoor sta je niet om de haverklap aan de pomp.
Technische fiche: Motor: vloeistofgekoelde in V geplaatste twin Cilinderinhoud: 1700 cc Max. vermogen: 54 kW/73 pk bij 5000 tpm Koppel: 136 nM bij 2.750 tpm Versnellingen: 6 Secundaire overbrenging: riem Rijklaar gewicht: 373 kg Zadelhoogte: 73 cm Inhoud benzinetank: 20L
Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 2 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!