Kawasaki
J300 ABS

€3990
Bouwjaar2016
Km-stand7828 Km

Verdere info

Om maar bij de basis te beginnen: de Kawasaki J300 motorscooter is voor een groot deel overgenomen van de reeds langer bekende Kymco 300i Downtown. Het motorblok, het frame en de wielen komen van de bekende Taiwanese fabrikant van motorscooters die (bijvoorbeeld) ook een groot deel van de BMW motorscooters aanlevert. Kawasaki bouwt op die sterke basis verder met een eigen kuip, ruit, zadel, dashboard, remklauwen, remleidingen, verlichting, vering, ECU, uitlaatcover, verstelbare remhendels, voetsteunen passagier, treeplanken en nog wat losse zaken. een nog niet te meten voordeel ten opzichte van de Kymco is het sterke dealerapparaat van Kawasaki en de grotere slagkracht van de Japanse importeursorganisatie en fabrikant.
Kawasaki heeft duidelijk gekozen voor een iets sportievere motorscooter, wat terug te zien is in de lage ruit en de iets straffere vering, waarbij tegelijkertijd de J300 veel meer moest worden dan een ‘omgestickerde’ Kymco. Deze missie is geslaagd, de verschillen met de donor zijn zo groot dat er daadwerkelijk van een andere motorscooter kan worden gesproken. Kopers krijgen met de Kawasaki dan ook een strak sturende en goed uitziende lichte motorscooter, waarbij dus wel wat opgeofferd is aan comfort. De J300 is daarmee een ideaal vervoermiddel voor berijders die korter zijn dan 1.80 m. en die van plan zijn er ritten in de stad, of niet al te ver daarbuiten, mee te maken. Die doelgroep koopt met de J300 -voor niet al te veel geld- een lichte motorscooter die net zo goed rijdt als hij eruit ziet.
Lichte valschade aan topcase ( omvergevallen )
Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 1 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Scooter, Motorscooter,Kawasaki,Honda,Sym,Kymco J 300