Honda
VT 750 S

€6499
Bouwjaar2011
Km-stand17700 Km

Verdere info

“Het lijkt wel een Sportster,” roept een kennis (Harley-Davidson-chauffeur) spontaan bij het aanschouwen van de Honda VT750S, telg van de oude en beroemde Shadow-familie.
De techniek van de Shadow is uitentreuren beproefd. De Honda V-twin is van legendarische betrouwbaarheid. Koop je de 750S en rijd je alleen met mooi weer en een gemiddeld aantal kilometers, dan doet-ie het over twintig jaar gewoon nog. En dan blijkt het voordeel van het neutrale, tijdloze uiterlijk, want dat trekt zich weinig aan van trends en zal dus over twintig jaar net zo tijdloos zijn.
Elke rit is daarentegen een zorgeloos feestje, en zo wordt de dagelijkse toer door de file of binnenstad toch aantrekkelijk. Je stapt fluitend op en lachend af. Zo’n ding dus.
Voertuig wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 2 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!