HONDA
NC 750 X

€VERKOCHT !
Bouwjaar2013
Km-stand23628 Km

Verdere info

De Honda NC750X is al sinds de introductie in 2012 (toen nog als NC700X) steevast een populaire motorfiets. De redenen achter het succes zijn velerlei: een baanbrekend, koppelrijk, zuinig tweecilinder motorblok samen met een ontspannen, ruime rijpositie met breed stuur en comfortabel zadel, uitstekende ophanging en een uitgekiende adventure styling.
Het totaalpakket van de NC750X combineert een geweldige motorfiets die voortreffelijk functioneert. En als echte allrounder doet hij dat voor elk doel – woon-werkververkeer, een motorvakantie of gewoon voor het plezier.
Voertuig wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 2 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!
Honda NC750X HONDA nc 750 x