HONDA
MSX 125

€VERKOCHT
Bouwjaar2014
Km-stand16120 Km

Verdere info

Kleine’ motoren hebben voor Honda sinds 1963 geen geheimen meer. In dat jaar debuteert de kleine Monkey. Deze ‘pocket’ bike slaat onmiddellijk aan en blijkt een gigantisch succes. Ook de generaties die daarop volgen vinden gretig aftrek. Zie maar naar de Dax die in een mum van tijd een cult-status verwerft. Een status die vandaag nog doorleeft, afgaande op de meerdere Chinese (slechte) kopieën die er van de Dax beschikbaar zijn.
Anno 2014 lijkt Honda de enige constructeur die echt een vinger aan de pols van de jongeren probeert te houden. Big Red speelt handig in op de vraag van de huidige Y-Generatie. Een generatie jongeren die meer vertrouwd is met draadloos internet dan met een motorfiets. Honda ontwikkelde een 125 die en praktisch is, eenvoudig te berijden, zuinig én tonnen rijplezier biedt.
Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 2 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!