eze H-D XR1200 X is een echte legende en zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van de echte Flattrack look. De Harley-Davidson XR1200X heeft de genen van de XR750 flattracker uit 1973, maar is gestoken in een modern Europees jasje en bestemd voor Europa, Afrika en het Midden Oosten. In het frame hangt een matzwart Sportster motorblok met een slagvolume van 1202 cc. De zitpositie is laag en rechtop, je knieën zijn flink gebogen. De duopassagier zit wat hoger met ook wat hoger geplaatste voetsteunen, zodat die ook met flink gebogen knieën zit. Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 1 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken. Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig. 30 dagen omruiling onder voorwaarden. Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over. Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld! H-D Harley Davidson XR1200 X Sportsterportster honda Kawasaki schadow Yamaha schopper gsxr screaming eagle oldtimer bobber hardtail softtail naked bike race sport Suzuki USA xr1200 nightrod 883 streetrod www.dezschouwermotos.be

Harley Davidson
XR1200X

€VERKOCHT
Bouwjaar2010
Km-stand30825 Km

Verdere info

eze H-D XR1200 X is een echte legende en zeer gewaardeerd bij de liefhebbers van de echte Flattrack look.

De Harley-Davidson XR1200X heeft de genen van de XR750 flattracker uit 1973, maar is gestoken in een modern Europees jasje en bestemd voor Europa, Afrika en het Midden Oosten. In het frame hangt een matzwart Sportster motorblok met een slagvolume van 1202 cc. De zitpositie is laag en rechtop, je knieën zijn flink gebogen. De duopassagier zit wat hoger met ook wat hoger geplaatste voetsteunen, zodat die ook met flink gebogen knieën zit.
Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 1 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!
H-D Harley Davidson XR1200 X Sportsterportster honda Kawasaki schadow Yamaha schopper gsxr screaming eagle oldtimer bobber hardtail softtail naked bike race sport Suzuki USA xr1200 nightrod 883 streetrod