BMW
C 650 GT

€6999
Bouwjaar2016
Km-stand16438 Km

Verdere info

Deze C 650 Gt is echt een pareltje in topconditie en een trouwe woon-werk en reisgezel en amper een nette 16.000 Km.
Met de traction control en de wat brede voorzijde als echte  plus punten, kunnen de BMW C650 Sport en C650 GT zich prima meten met iedere concurrent in het segment van de maxiscooters. De C650’s zijn erg comfortabel, sturen prima, zitten praktisch goed in elkaar, de afwerking is nu van hoog niveau en ook de styling van de Sport is prima, alleen de GT is qua uiterlijk niet echt een flitsende blikvanger. Qua prijs ontlopen ze concurrenten als de Yamaha TMAX530 nauwelijks, terwijl ze toch meer cilinderinhoud hebben, dat is een prima verkoopargument. Verder is de BMW ongeveer gelijkwaardig aan de anderen, niks meer, maar zeker niks minder. Het enige echte, enorm grote voordeel van de BMW motorscooters is en blijft het BMW-logo, waarmee toch een bepaald imago neergezet wordt, dit was en blijft absoluut een enorm sterk verkoopargument.
Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 1 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.

Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!

Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.