Home » Occasies » KYMCO AK 550 met Malossi vario kit en complete MIVV uitlaat en nog vele andere opties. en fabrieksgarantie

KymcoAK 550

Type: AK 550
Merk: Kymco
Bouwjaar: 2018
Km stand: 8200 km
Prijs: 6990

KYMCO AK 550 met Malossi vario kit en complete MIVV uitlaat en nog vele andere opties. en fabrieksgarantie

Prachtige KYMCO AK 550

Onversneden power

Staat  +- 1025 km op de teller maar teller is in garantie vervangen en deze AK heeft + -8500 Km.

Met fabrieksgarantie tot eind 2023

Kymco rust zijn AK uit met en uitstekend motorblok. De watergekoelde tweecilinder is maar liefst 53,4 pk krachtig. Hij laat zich bijstaan door een knappe automaat en V riem. De onversneden kracht is alom aanwezig maar wordt nooit bruusk afgeleverd. Er zijn ook twee standen: full power en regenstand. In dit tweede geval doe je het met zowat 5 pk minder.
Om van de 53 pk te kunnen genieten moet je beschikken over het A1 motorrijbewijs. Met een A2 rijbewijs mag je scooter 47 pk krachtig zijn. Geen nood, voor dezelfde prijs krijg je zo'n uitvoering. Kymco bouwt je scooter gratis om.
Naast de krachtige motor zijn we erg in onze nopjes met het krachtige koppel van 55,64 nM bij 5500 tpm, dat zeer alert reageert op een draai aan de gashendel. En een leeggewicht van 226 kg zorgt voor veel rijplezier en wendbaarheid.Z

Het Taiwanese scootermerk Kymco levert met zijn nieuwe AK550 een visitekaartje af dat kan tellen. Dit model onderscheidt zich door zijn rijvaardigheden, afwerking en uitrusting en kan met een scherpe prijs de gevestigde waarden beconcurreren.

Andere accenten

Ere wie ere toekomt, Yamaha zette al in 2001 met zijn Tmax model dit soort scooter op de kaart. Een sportief toermodel met een behoorlijk motorfietsgehalte en met toch scootervoordelen, waaronder plaats onder het zadel en een verfijnde automaat de belangrijkste zijn. Die filosofie heeft de AK graag tot de zijne gemaakt. Toch heeft Kymco gekozen voor andere accenten. Zo krijg je minder rijhulp aangeboden, er is geen tractiecontrole bijvoorbeeld, maar dat heeft geen impact op de veiligheid.

Corsicanen durven als eens over hun lijn gaan in blinde bochten of je de weg afsnijden.Dus ben je best blij met betrouwbare remprestaties.

Deze AK bewijst tijdens onze kennismaking op de kronkelige maar alles behalve biljart gladde Corsicaanse wegen uit welk hout hij gesneden is. De voortreffelijke vering maakt gebruik van een omgekeerde voorvork en een schuine enkele achterveer. Het chassis blinkt uit door een correcte gewichtsverdeling, 50% voor- en 50% achteraan. En ook het lage zwaartepunt zorgt er voor dat je sportief aan de slag kunt. Maar deze scooter is even blij wanneer je op een rustige manier toert en intensief van de mooie omgeving geniet. Zeer blij zijn we met de drie Brembo remschijven en het Bosh 9.1 ABS remsysteem, dat hier goed van pas komt. Corsicanen durven als eens over hun lijn gaan in blinde bochten of je de weg afsnijden. Varkens, schapen en honden steken onverwachts de weg over. Dus ben je best blij met betrouwbare remprestaties. Bovendien beschik je over een betrouwbare handrem.

Onversneden power

Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 1 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze  KM’s maken.

Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.

30 dagen omruiling onder voorwaarden.

Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook  financiering  aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!

 

 

Alle occasies

Foto's KymcoAK 550

Openingstijden:

  • dinsdag: 09:00–18:00
  • woensdag: 09:00–18:00
  • donderdag: 09:00–18:00
  • vrijdag: 09:00–18:00
  • zaterdag: 10:00–18:00
  • zondag: 12:00–17:00

maandag gesloten

Moto's Deschouwer 2.0

adres:
Hoge Buizen 1 – 1980 Zemst

tel.:
(+32)(0)2/252 28 58

e-mail:
info@deschouwermotos.be

© Wowart.