Home » Occasies » Harley-Davidson Road King FLHRCI in topvorm met slechts 14342 Km

Harley DavidsonRoad King Classic

Type: Road King Classic
Merk: Harley Davidson
Bouwjaar: 2000
Km stand: 14342 km
Prijs: 13499

Harley-Davidson Road King FLHRCI in topvorm met slechts 14342 Km

Voor de liefhebbers van een Road King pur sang is dit er een om niet te missen met zijn 13342 Km en VIVID BLACK amper van nieuw te onderscheiden.
Deze FLHRCI van 2000 is een topper in het H-D gamma en zijn naam ROAD KING zeker waard. alle facturen van onderhoud EN aankoop zijn er bij. minder dan 1000 km per jaar gereden en staat er schitterdd bij.
effe een woordje uitleg en bevindingen...
Nou heb je Harleys en je hebt Harleys. Tot nu toe hebben wij, gezien de eh… ‘bijzondere’ positie die Harley-Davidson als fenomeen inneemt, ons enigszins beperkt tot de nieuwere modellen en de Buell-tak, omdat dat nou eenmaal aantrekkelijker lijkt dan ‘same old same old’ uit de kast te trekken en er een artikel over te schijven vol superlatieven en bombastische repliek zonder diepgang en keken er dus slechts met een half oog naar. Mooi spul hoor, dat wel, maar er mee rijden? Brrr. Zo’n houding keert zich dus vroeg of laat tegen je. Geholpen door een overijverige chef die niet alleen eerder dit jaar flink bekeerd is (want de veertig gepasseerd) maar ook doodleuk zijn afspraken met importeurs specificeert tot ‘wat heb je allemaal nog in demo? Doe alles maar en plan het leuk in’. Zodoende komt het voor dat uitgerekend als Meneer Chef zijn ene week vakantie in het hele jaar viert, de Road King Classic voor ons klaarstaat. En dan noem je je professional of niet natuurlijk, dus je laat je van je meest professionele kant zien en haalt zonder blikken of blozen de motor in huis. Als het rijdt is er wat zinnigs over te zeggen, zo simpel is het.
“Wist je dat de Road King jaarlijks een van de best verkopende modellen is van Harley, naast de dat jaar nieuw uitgebrachte types”? Aldus een net voor de fotosessie teruggekomen Chef. Hm.. niet echt gek, meer nog dan welk ander model ook is dit dé Harley aller Harleys. Dit is het model waar elke tandarts, restaurateur, vers gescheiden burgervader en Rob de Nijs zich het liefst op ziet zitten, rustig ploffend tussen eindeloze bomenrijen, de eerste herfstbladeren achteloos achter zich opwerpend en genietend van de reflectie van zijn gouden oorbel in de verchroomde kroonplaat. Hebben we het beeld een beetje? Met dat uit de weg en de frisse opluchting in de longen gaan we er eens vol tegenaan.
Moto wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en 1 jaar garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!
Harley Davidson Road King H-D Road King FLHRCI

Alle occasies

Foto's Harley DavidsonRoad King Classic

Openingstijden:

  • dinsdag: 09:00–18:00
  • woensdag: 09:00–18:00
  • donderdag: 09:00–18:00
  • vrijdag: 09:00–18:00
  • zaterdag: 10:00–18:00
  • zondag: 12:00–17:00

maandag gesloten

Moto's Deschouwer 2.0

adres:
Hoge Buizen 1 – 1980 Zemst

tel.:
(+32)(0)2/252 28 58

e-mail:
info@deschouwermotos.be

© Wowart.