Home » Occasies » Harley-Davidson Dyna Super Glide Custom twin cam werkelijke nieuwstaat met garantie

Harley - Davidson Dyna Super Glide Custom twin cam

Type: Dyna Super Glide Custom twin cam
Merk: Harley - Davidson
Bouwjaar: 2013
Km stand: 25268 km
Prijs: 11999
Verkocht!

Harley-Davidson Dyna Super Glide Custom twin cam werkelijke nieuwstaat met garantie

Deze Dyna komt net terug onze showroom binnengerold en wil voor een budget prijs weer onze showroom uit om iemand zeer gelukkig te maken en zijn jongens of meisjes droom waar te maken.
Een Dyna Wide Glide trekt overal wel veel bekijks. Overal waar je ‘m neerzet komt er wel iemand kijken, en heel opvallend, negen van de tien keer hoor je de term ‘chique’vallen. De Outlaw van vroeger is nu dus volgens de huidige maatstaven chique geworden. Het spuitwerk in kleuren zwart met de bijbehorende logo’s is natuurlijk in combinatie met het chroom met zwarte blok, de spaakwielen, en de toch wel luxe, fraaie afwerking van deze fiets alles behalve ‘goedkoop’ te noemen. De term chique is dan ook zeker van toepassing op deze fiets.
De Dyna Wide Glide trekt overal wel veel bekijks. Overal waar je ‘m neerzet komt er wel iemand kijken, en heel opvallend, negen van de tien keer hoor je de term ‘chique’vallen. De Outlaw van vroeger is nu dus volgens de huidige maatstaven chique geworden.
Deze Dyna Super Glide Custom met zijn 1585 cc Twincam blok is dan ook voor velen de ideale motor om mee te cruisen en een jongens-meisjes droom waar te maken.
Een echte rechtaanrechtoe no nonsense motor die in topconditie verkeerd en klaar staat om zijn nieuwe eigenaar(es ) nog vele kilometers rijplezier te verschaffen.

Alle occasies

Foto's Harley - Davidson Dyna Super Glide Custom twin cam

Voertuig wordt afgeleverd met onderhoud voor aflevering en garantie op wisselstukken & werkuren. Zo kan u direct nog vele kosteloze KM’s maken.
Je kan je aankoop ook ONLINE afsluiten en je aankoop wordt thuis geleverd !!!
Ondanks dat wij ons best doen om fouten te vermijden bij de omschrijving van de voertuigen gebeurd het soms toch dat er verkeerde informatie in onze zoekertjes sluipt en daarom is het best om de voertuigen zelf te bekijken en te zien of de aangegeven opties ook allemaal aanwezig zijn op het voertuig.
Graag eerst even bellen of mailen indien je keuze er bij staat om eventuele misverstanden en teleurstellingen te vermijden indien net verkocht !
Indien je een fout in onze advertentie ziet meld ze ons dan AUB.
30 dagen omruiling onder voorwaarden.
Wij nemen indien gewenst, uw huidige motor over.
Indien gewenst ook financiering aan zeer scherpe tarieven. Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Openingstijden:

  • dinsdag: 09:00–18:00
  • woensdag: 09:00–18:00
  • donderdag: 09:00–18:00
  • vrijdag: 09:00–18:00
  • zaterdag: 10:00–18:00
  • zondag: 12:00–17:00

maandag gesloten

Moto's Deschouwer 2.0

adres:
Hoge Buizen 1 – 1980 Zemst

tel.:
(+32)(0)2/252 28 58

e-mail:
info@deschouwermotos.be

© Wowart.