€ 

EK1 KLASSE A EN B

Vanaf 2.999€

De EK1 is het kleine broertje van de EK3. De twee blikvangers zijn qua uiterlijk en afmetingen grotendeels identiek. De grote verschillen zijn de motor, het batterijvermogen en de beschikbare kleuren.

BROMFIETS MET PRACHTIGE KLEUREN

De twee blikvangers zijn qua uiterlijk en afmetingen grotendeels identiek. De grote verschillen: Terwijl de EK3 een middenmotor heeft, is de EK1 uitgerust met een wielnaafmotor. De maximale vermogen is 2,8 kW, waarmee het in de voertuigcategorie L1e wordt ingedeeld. Dit maakt ook duidelijk waarom de EK1 wordt beschouwd als het kleine broertje van de EK3 (6,2 kW/L3e).

Met de vrolijke kleuren oranje en middenblauw en mat zwart en wit spreekt de bromfiets of motor ook een jonger publiek aan. Highlights van de EK1-uitrusting: rondom led-verlichting, automatische uitschakelvertraging van het licht, cruisecontrol, achteruitversnelling, opbergvak voor helm onder het zadel en ergonomisch design.

Specificaties:

motor: elektrisch, ,  kleppen/cil., boring x slag:  x  mm cilinderinhoud:  cc max. vermogen pk/kw: /@ tpm. max. koppel Nm: @ tpm. overbrenging:  versnellingen: voorrem: , , , achterrem:  voorvering: , achtervering: , zithoogte:  mm wielbasis:  mm karakter:  prijs: € 
Prijzen en info zijn niet bindend en blijven steeds onder voorbehoud van wijzigingen.