46 jaar geleden in augustus  1975 dus startte ik Deschouwer motos op en dat terwijl ik amper zeventien jaar  was om nu 46 jaar later op mijn bijna 63 ste. nog steeds met veel enthousiasme dit bedrijf mee te besturen.. mijn mama was mijn eerste boekhoudster en manusje van alles wat ze veel jaren tot 2007 heeft blijven doen.

Mijn papa was veel minder enthousiast en ging pas vele jaren later begrijpen dat ik van mijn passie mijn beroep had gemaakt en dat terwijl mijn zus er als de kippen bij was om mijn passie te delen en op 7 jarige leeftijd met een Yamaha sticker over het Fantic embleem rondreed, diezelfde zus heeft dan ook als schoolverlater bewezen dat ze nog steeds de motormicrobe en verkooptalent met haar broer kon delen.  Myriam mij latere vrouw en mama van mijn vier oudste kinderen was mijn eerste officiële werkneemster met bediende statuut terwijl er in 1977  drie extra werknemers aan de slag konden.

De klanten van het eerste uur hebben door de jaren heen de evolutie meegemaakt alsook de up en downs in onze branche en bedrijf. ze hebben mijn zonen op jonge leeftijd mee zien opgroeien in de zaak en Kevin en Tommy staan respectievelijk ook al 22 en 18 jaar mee in de stuurcabine.