spoedafdeling dringende herstellingen

Onze spoedafdeling staat klaar voor dringende herstellingen onder voorwaarden UPDATE -CORONA VIRUS en de gevolgen voor ons bedrijf.
Nieuwe EN bevestigde richtlijnen voor de herstellingen en verder helpen van onze klanten.
Zie onderaan deze post.
DRINGENDE HERSTELLINGEN ( mail met bevestiging dat het voertuig werkgerelateerd gebruikt wordt ) kunnen en zullen dan ook op afspraak uitgevoerd worden. meer info via mail info@deschouwermotos.be of bel 02/252.28.28.
AANKOOP EN VERKOOP loopt door via mail sales@deschouwermotos.be en 02/252.28.58 door Fred Deschouwer.

UPDATE -CORONA VIRUS en de gevolgen voor ons bedrijf.

 
Nieuwe EN bevestigde richtlijnen voor de herstellingen en verder helpen van onze klanten en bevestigd door UNIZO (zie onderaan deze post ) 
 
DRINGENDE HERSTELLINGEN ( mail met bevestiging dat het voertuig werkgerelateerd gebruikt wordt ) kunnen en zullen dan ook op afspraak uitgevoerd worden. meer info via mail info@deschouwermotos.be of bel 02/252.28.28.
 
AANKOOP EN VERKOOP loopt door via mail sales@deschouwermotos.be en 02/252.28.58 door Fred Deschouwer

CORONA VIRUS maatregelen en ons bedrijf.

 

We hebben besloten om in het belang van de gezondheid van onze mensen en die van onze klanten te sluiten vanaf 18/03/2020 CORONA VIRUS en dat tot en met 06/04/2020 of tot nader order !!
AANKOOP EN VERKOOP loopt door via mail sales@deschouwermotos.be en 02/252.28.58

De klanten die nog een herstelling of aangekochte motor of scooter staan hebben die KAN afgehaald worden KUNNEN via info@deschouwermotos.be een afspraak maken en we gaan hen zeker verder helpen

Onze taak is duidelijk. De besmettingsgraad voor dit fel onderschatte virus is 2 à 3. Dit betekent dat elke besmette persoon gemiddeld 2 à 3 andere mensen besmet. Dit lijkt mee te vallen, denk je, maar dat is niet zo. Want als je twee andere mensen besmet, dan besmetten zij elk ook twee andere mensen (dus 4 in totaal), en zij op hun beurt (8) en hun beurt (16), en als je dit 10 keer herhaalt, heb je in je eentje meer dan 16.000 mensen besmet.

Dat was het optimistische scenario. Als je elk 3 mensen besmet (en zij doen dat op hun beurt ook), dan heb je na even veel dagen 1,5 miljoen mensen besmet. Aangezien je niet de enige bent die besmettingen doorgeeft, zitten we binnen enkele weken in een situatie waar alle haarden met elkaar versmolten zijn en dat 60 tot 70 procent van alle mensen in Europa besmet is.

We moeten de besmettingsgraad dus onder de 1 brengen! Je moet met zo weinig mogelijk mensen in contact komen, zodat je 1) zelf niet besmet geraakt, of 2) maximum 1 andere mens besmet (maar liefst geen enkele) als dat wel zo is. Aangezien de meeste mensen niet alleen wonen, en aangezien het bijna onmogelijk is om je huisgenoten (partner, kinderen) niet te besmetten als je zelf besmet bent, is dat tweede in de praktijk bijna onmogelijk. Dus enkel het eerste is haalbaar: zorgen dat je niet besmet raakt.

We zijn dus vanaf morgen 18 maart gesloten en dit tot en met 03/04/202  onder voorbehoud van wijzigingen.

(Zie de berichtgeving ivm de verspreiding van het corona-virus).
Voorlopig blijven we tijdens de week open zoals anders en blijven we gewoon aan het werk.
In geval van vragen of twijfel: bel of mail.02/252.28.58 info@deschouwermotos.be
Voor de volledige richtlijnen ivm eventuele sluitingen van winkels en handelszaken, zie hier (onder voorbehoud van wijzigingen) : https://www.vrt.be/vrtnws/…/2020/03/13/maatregelen-regering/

en abonneer u, voor toekomstige correcte info, op www.be-alert.be

Geachte Heer,
 
Hartelijk dank voor uw ondernemersvraag.
 
Wij begrijpen uw redenering, maar kunnen helaas u enkel de huidige regelgeving meegeven.
 
Garages, bandencentrales en voorruitreparateurs kunnen enkel op afspraak en onder voorbehoud van voorzorgsmaatregelen openblijven voor dringende herstellingen. Dringende herstellingen/interventies aan huis kan op verzoek van de consument of het bedrijf, op afspraak en mits inachtneming van social distancing maatregelen.
 
De vraag is natuurlijk wat is een dringende herstelling!!. Dus dringende reparaties op afspraak mag. De showroom moet gesloten blijven, dus klanten mogen daar niet wachten.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Marleen Goossens | Accountmanager
 
UNIZO
Boomgaardstraat 22 – 2600 Berchem�