Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Posted by on okt 11, 2016 in Kawasaki | 0 comments

Kawasaki Z1000SX 2017 !

z1000sx-studioKawasaki presenteert in Köln de compleet nieuwe derde generatie van zijn Z1000SX alleskunner, met nieuwe looks, nog meer comfort en baanbrekende elektronica. Uiteraard zijn er de aanpassingen om de Euro4 norm te halen. Maar dan is er nog de meest recente Bosch IMU regelunit die voor een hoop hoogstaande elektronische snufjes zorgt, zoals : KCMF (Kawasaki Cornering Management Function) een nog betere KTRC (Kawasaki TRaction Control) en nog meer zekerheid van het KIBS (Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System). Uiteraard kan de rijder ook kiezen uit verschillende Power Modes. Het compleet nieuwe display met grote analoge toerenteller, versnellingsindicator en multifunctioneel LCD scherm maken de digitale revolutie compleet.
Het eerste wat in het oog springt aan de Z1000SX is het compleet nieuwe kuipwerk, waarin duidelijk de Ninja SuperSport roots nog meer de overhand krijgen. Net als zijn naakte broer is de Z1000SX nu ook standaard voorzien van LED verlichting voor ultra moderne looks en een maximale lichtopbrengst
Sportief reizen op de Z1000SX wordt nog aangenamer, want ook het comfort werd flink aangepakt. Zo werd niet alleen het kuipwerk breder, maar werd ook het windscherm vergroot voor nog meer bescherming. Net als het voorgaande model is het windscherm zeer gemakkelijk in drie standen te verstellen voor een maximale bescherming of een optimale snelheidsbeleving.
Zowel voor de rijder als de passagier is het zitcomfort nog verder verbeterd door een nieuw, breder zadel en een dikker uitgevoerde duo-zit. Die laatste is tevens extra verhoogd aan de voorzijde, zodat de passagier tijdens het remmen minder gemakkelijk naar voren schuift. Bovendien worden beide zadels vervaardigd uit nieuw materiaal voor nog meer comfort, ook op lange afstanden.
Verder werden de spiegels 20mm verder naar buiten geplaatst voor een groter zichtveld naar achteren en werden de toch al superieure vering en remmen nog verder geperfectioneerd.
Kleuren : Candy Lime Green, Metallic Spark Black en Candy Burnt Orange. – plan uw reis al maar.