Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Posted by on okt 11, 2016 in Kawasaki | 0 comments

Kawasaki Ninja H2 Carbon !

ninja-h2-carbon-studioKawasaki heeft zichzelf wederom overtroffen door het meest geavanceerde model ooit nog verder te verbeteren in de vorm van de 2017 Ninja H2 Carbon. Naast een Euro4 update heeft de Ninja H2 vele nieuwe features gekregen, waaronder Kawasaki’s meest geavanceerde elektronica en een hoogwaardige Öhlins TTX achterschokdemper. Maar alsof dat nog niet exclusief genoeg is, brengt Kawasaki tevens de unieke Ninja H2 Carbon op de markt. Een absoluut collectors item, waarvan er slechts 100 stuks geproduceerd worden.

De Ninja H2 Carbon is voorzien van een lichtgewicht en ultra sterke carbonfiber topkuip en een geweldige nieuwe matzilveren kleur op de op de overige delen. Daarnaast wordt iedere Ninja H2 Carbon voorzien van een uniek serienummer in het Supercharger logo op het motorblok.

Omdat de Kawasaki Ninja H2 en Ninja H2R prestaties leveren die nog nooit eerder vertoond waren, moesten vele onderdelen speciaal ontwikkeld worden. Zo zijn de Brembo rem- en koppelingshendel korter dan standaard, om te voorkomen dat deze bij zeer hoge snelheden door de rijwind worden ingedrukt. Voor 2017 zijn beide hendels tevens voorzien van kleine gaatjes om zo nog beter bestand te zijn tegen de winddruk.

De toch al indrukwekkende lijst met elektronische hulpmiddelen van de Ninja H2 kon door de toepassing van Kawasaki’s baanbrekende 6-voudige IMU nog verder worden uitgebreid met onder andere Corner Braking Control. Daarnaast kunnen de bestaande hulpmiddelen dankzij de extra input van de IMU nog beter functioneren en werd de KQS Kawasaki Quick Shifter uitgebreid met een down shift functie voor vliegensvlug op- en terugschakelen.