Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Posted by on dec 7, 2016 in Videos | 0 comments

Kawasaki Ninja 650 2017

Ninja 650
Ook in de middenklasse brengt Kawasaki revolutionair nieuws met de compleet nieuwe Ninja 650. De Ninja 650 biedt een unieke combinatie van Supersport looks en dagelijkse bruikbaarheid, waarmee deze innovatieve machine meteen zijn eigen unieke segment creëert.

Voor een perfecte mix tussen sportiviteit en bruikbaarheid is de Ninja 650 voorzien van een nieuw ontwikkelde watergekoelde parallel twin met een heerlijk koppelrijk karakter en bruikbaar vermogen onder praktisch alle omstandigheden. Daarnaast is deze 69pk sterke krachtbron ook nog eens 6,8% zuiniger geworden dan zijn voorloper en standaard voorzien van een Assist & Slipper koppeling.

Door het gebruik van een lichtgewicht trellis frame (bekend van de Supercharged Ninja H2) en een aluminium achterbrug is de Ninja 650 een overweldigende 19kg lichter geworden. Nieuwe Nissin remmen en ABS zorgen voor een indrukwekkende en perfect doseerbare remkracht, terwijl de horizontaal geplaatste achterschokdemper zorgt een nog betere handling. Het lichte gewicht zorgt niet alleen voor betere prestaties, maar ook voor een grotere toegankelijkheid, evenals de standaard zadelhoogte van slechts 790mm.

Om de rijder optimaal te informeren heeft Kawasaki een compleet nieuw dashboard ontwikkeld. Zo heeft de grote analoge toerenteller een instelbare shift up light, waarbij de naald van de toerenteller rood kleurt als er opgeschakeld dient te worden. Het zeer complete multifunctionele display met onder andere een versnellingsindicator en een buitentemperatuurmeter maakt het geheel af.

Van de sportieve kuip met verstelbaar windscherm tot het schitterende LED achterlicht, de compleet nieuwe Ninja 650 is klaar om de harten van vele motorrijders te veroveren!

Kleuren: Metallic Spark Black/Pearl Blizzard White/Candy Burnt Orange